IBC Konténer Tartály Fajtái

ibc konténer tartályok

A műanyag tárolók területein az IBC konténer tartályok hihetetlen népszerűségnek örvendenek főként a folyadék szállítás területén. Legyen szó akár az élelmiszeriparról, akár a vegyiparról. Lássunk most néhány jól hasznosítható típust a műanyag IBC tárolók területéről, amit az egyik legnagyobb csomagolással foglalkozó vállalat a Schoeller Allibert fejlesztett ki:

  1. Combolife 65 egy kompakt, összecsukható IBC tartály. Többféle folyadék tárolására és szállítására is alkalmas. A szintvizsgálója bármely pillanatban lehetővé teszi az űrtartalom kihasználtságának a megvizsgálását. Mindezek mellett egy közel 300 literes verzió csak 20 kg súlyt nyom üresen.
  2. A nagytestvér Combolife 285 akár egy hektoliter tárolására is alkalmas. A kialakításának köszönhetően egymásra rakáskor minimális helyveszteség a logisztikai felhasználáskor. Oldalt pedig rendelkezik egy lehajtható ajtóval, ami a nehéz termékek betöltését könnyíti meg.
  3. A Vombo Fructus kifejezetten gyümölcstárolásra lett kialakítva. A dupla falas IBC tároló stabilitást és gyors feltölthetőséget tesz lehetővé.  Az összecsukható funkcióval pedig az eredeti méret 73%-kal csökkenthető.
  4. A TankGo tároló az IBC tartályok közül kifejezetten a veszélyes folyadékok tárolására és szállítására alakították ki. A masszív kialakítás hosszú élettartamot és hihetetlen biztonságot biztosít még nehézipari körülmények között is.

Az IBC műanyag tárolóknak persze még rengeteg fajtája létezik, amit a logisztikai és csomagolástechnikai cég honlapján vagy prospektusaiban lehet megtekinteni.